Algemene voorwaarden Heijkops Houtsnijwerk

Wanneer u via de website een bestelling plaatst, dan gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden. Het houtsnijwerk van Ceel Heijkop is ambachtelijk handwerk. Dat betekent dat elk product uniek is.

 1. Levertijd tekstborden normaal vier tot zes weken. Wegens onvoorziene omstandigheden, drukte of vakantie kan dit oplopen. Eventueel navragen bij bestelling.

 2. Voor wat betreft de tekstborden: Betaling na levering. Factuur wordt bijgevoegd bij de levering van het houtsnijwerk. Betaling binnen veertien dagen.

 3. Voor houtsnijwerk boven de 250 euro vragen wij een aanbetaling van de helft van het totaal bedrag.

 4. Vermelde prijzen bij de tekstborden zijn modelprijzen. Daarbij berekenen we bij het uitsnijden van teksten 0,70 eurocent per letterteken.

 5. Eventueel kan er een afbeelding bij de tekst uitgesneden worden. Dit vermelden bij 'opmerkingen' bij uw bestelling. De prijs hiervan varieert van 10 tot 20 euro. Afhankelijk van de afbeelding.

 6. De kleuren van het houtsnijwerk kunnen iets afwijken van de afbeelding. Het is bespreekbaar de kleur aan te passen aan uw meubels. 100% dezelfde kleur is niet haalbaar.

 7. Voor het uitsnijden van Bijbelteksten gaan wij uit van de GBS-vertaling. Indien anders gewenst, dit vermelden bij 'opmerkingen' op het bestelformulier.

 8. Het houtsnijwerk kan opgestuurd worden. Voordat het opgestuurd wordt, wordt er eerst contact met u opgenomen. Het pakket wordt verzonden via DHL. Verzendkosten zijn € 12,50. U krijgt dan het pakket netjes thuis bezorgd.

 9. Het houtsnijwerk wordt gelakt door een ervaren meubelspuiter.

 10. Naamborden voor buiten worden echter niet door ons gelakt. Naamborden moeten namelijk regelmatig gelakt worden. Dit onderhoud kunnen wij niet voor u verzorgen.

 11. Het houtsnijwerk is voorzien van een ophangmogelijkheid.

 12. Voor het houtsnijwerk wordt gebruik gemaakt van Jelutong. Deze houtsoort komt uit Maleisië/Indonesië. Dit hout is heel geschikt voor houtsnijwerk: er zitten vrijwel geen noesten in. Eventuele andere houtsoort is bespreekbaar.